Znajdź w tekście:

BASIC LINE

CLEVER LINE

PROGRESS

BIN MASTER

TROLLEY MASTER

Formularz kontaktowy:

Pola oznaczone * są wymagane.

SPECJALNE SYSTEMY MYJĄCE DO PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

Poniżej znajdą Państwo serie systemów myjących komorowych oraz przejazdowych zaprojektowanych z myślą o przemyśle ze specjalnym uwzględnieniem potrzeb sektora spożywczego.

Nasze urządzenia znajdują zastosowanie we wszelkiego typu zakładach, w których podczas procesu produkcyjnego powstaje potrzeba mycia przedmiotów.

Najczęściej są to elementy takie jak:

  • Przetwórstwo mięsne: pojemniki, palety, formy, wózki  transportowe, skrzyniopalety, wózki wędzarnicze, kijki itp.
  • Piekarnie: pojemniki, palety, blachy,  wózki itp.
  • Mleczarnie: pojemniki, palety, szkło, przekładki , ruszty, wózki, wiadra, odzież itp.
  • Zakłady cukiernicze: formy z tworzywa sztucznego na czekoladę, skrzynie plastikowe, palety, przekładki, wózki przemysłowe, wiadra itp.

BASIC LINE

  • Podstawowy system myjący o wydajności 150-350 sztuk czyszczonych przedmiotów na godzinę w zależności od stopnia zabrudzenia
  • Szeroki zakres opcji od podstawowego mycia z płukaniem po dezynfekcje i suszenie

Powrót

CLEVER LINE

  • Wysokowydajne jednotorowe tunelowe systemy myjące, służące do mycia, dezynfekcji i suszenia czyszczonych przedmiotów
  • Modułowa konstrukcja urządzenia pozwala na konfigurację pod potrzeby klienta uwzględniając takie czynniki jak ilość miejsca, wydajność czy stopień czystości. Istnieje również możliwość rozbudowania maszyny w przyszłości jeżeli wymagania ulegną zmianie

 

Powrót

PROGRESS

  • Regulowane jednotorowe tunelowe systemy myjące ze zmienną szerokością ustawianą prowadnicami i specjalnie skonstruowanymi nastawnymi dyszami umożliwiają mycie, dezynfekcje i suszenie przedmiotów różnych rozmiarów z szybkim i wygodnym przestawieniem urządzenia na myty przedmiot

Powrót

BIN MASTER

  • Efektywne mycie, dezynfekcja i suszenie wózków przemysłowych, palox-ów i innych pojemników obrotowym ramieniem. Na drzwiach znajduje się urządzenie mocujące przedmioty przed wprowadzeniem do komory mycia

Powrót

TROLLEY MASTER

  • Mycie, dezynfekcja i suszenie wózków wędzarniczych, do pieczenia, tac do dojrzewania serów i innych przedmiotów specjalnym obrotowym ramieniem. W wersji komorowej wózek wprowadzany jest do strefy myjącej i po zamknięciu drzwi załącza się wybrany program mycia
  • W przypadku większych wydajności można przygotować tunelową wersję tego urządzenia z drzwiami po obu stronach a także z przesuwaniem się wózka po przenośniku wewnątrz komory mycia

W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt.

 

Powrót